VOX, a l'independentisme: "Que compleixin la llei, si no la farem complir nosaltres"

El santcugatenc Ignacio Garriga, candidat de VOX al Congrés per Barcelona, ha fet campanya a Sant Cugat

El cap de llista de VOX al Congrés dels Diputats per Barcelona, el santcugatenc Ignacio Garriga, ha estat a Sant Cugat per fer campanya, on ha valorat el paper que pot fer VOX al municipi, així com a arreu de la circumscripció de Barcelona: "Estem convençuts que el pròxim 10 de novembre traurem un molt bon resultat a tota la província de Barcelona, i per descomptat, Sant Cugat no serà un lloc menor". De fet, el candidat del partit d'extrema dreta ha assenyalat que "la ciutadania s'ha donat compte que l'únic vot útil davant del nacionalisme i davant d'aquest discurs progressista totalitari és VOX". Amb tot, Garriga a sentenciat que "a Sant Cugat millorarem els resultats de les passades eleccions generals".

Així, el santcugatenc ha destacat que "la gent percep en VOX un partit que fa el que diu", defensant la coherència de la formació d'extrema dreta: "El nostre discurs no ha canviat en res, hem estat sempre contundents, denunciant els enemics de la nació, el PSOE, el PP i, per descomptat els separatistes", ha assenyalat, a més d'afirmar: "Hem vingut per quedar-nos".

 

Avís als indpendentistes

Les enquestes dels darrers dies preveuen la primera victòria de la història de l'independentisme en les eleccions generals a Catalunya: "Nosaltres no hem de dir res als votants independentistes, que compleixin la llei, que si no la compleixen la llei, nosaltres la farem complir, i a partir d'aquí, que acceptin les normes democràtiques", ha assenyalat Garriga.

En aquest sentit, ha mostrat la seva voluntat d'imposar la llei, però també ha explicat que "després del 10 de novembre, i de cara al futur, cal un projecte d'agermanament, de tornar a cosir un projecte que el separatisme ha trencat".

 

Pactes

VOX ha descartat en tot moment donar suport o facilitar amb una abstenció la investidura de Pedro Sánchez (PSOE) i en el cas de PP i Ciutadans, Garriga ha afirmat que cal "esperar al 10 de novembre". "Potser estem en una situació en la qual nosaltres acabem davant de Ciutadans, en la qual potser estem molt a prop del PP, per tant no és prudent dir si donaríem suport a qui i de quina manera, perquè ens podem trobar en una situació en la qual nosaltres hem de demanar suport a altres partits per formar Govern".

De fet, la formació liderada per Santiago Abascal creu que pot treure vots "bàsicament de l'abstenció i de tots aquells partits polítics que fèien un discurs encaminat a totes aquelles persones de classes mitjanes, de famílies treballadores, que han vist que han estat traicionats", ha explicat el candidat santcugatenc, que ha assegurat també que "hi haurà una fuga molt gran de vots del PSC, de Ciutadans i del PP".

Això sí, sigui com sigui, VOX defensa que "hi haurà dues condicions imprescindibles en la formació de Govern: acabar amb l'emergència nacional, frenar de cop el cop d'Estat de Catalunya; i posar fi a l'emergència social per la qual estan passant moltes famílies", ha dit Garriga.

 
 
Comentaris

Destaquem