Xavier Fornells, nou secretari d’Estratègia, Informació i Coordinació Territorial

El santcugatenc és llicenciat en Filosofia i Lletres, per la Universitat Autònoma de Barcelona i entre altres va ser director de Ràdio Sant Cugat

El santcugatenc Xavier Fornells és el nou secretari d’Estratègia, Informació i Coordinació Territorial, càrrec que depèn del departament de vicepresidència. Entre altres, Fornells va ser director de Ràdio Sant Cugat, i amb més de 30 anys d’experiència en gestió de mitjans audiovisuals, comunicació municipal i direcció de comunicació cal destacar el fet que va ser el primer director general d'Intracatalònia, i sota el seu mandat,  l'empresa va crear l’Agència Catalana de Notícies (ACN), segona agència al món que funciona en xarxa a través d’internet.

A més, com a director de comunicació va exercir el càrrec durant 8 anys a l'Ajuntament de Sant Cugat amb l'alcaldia de Lluís Recoder on va coordinar l'Organisme Autònom Municipal de Comunicació i Informació Ciutadana (OAMCIC). Paral·lelament, va dur a terme la transformació de l'emissora municipal Ràdio Sant Cugat en l'empresa EPEL Cugat.cat. Entre altres, va ser director d'Àmbit de Serveis a les Persones de l'Ajuntament de Sant Cugat amb l'alcaldessa Mercé Conesa i actualment coordinar diversos projectes estratègics de ciutat en l'àmbit cultural de Sant Cugat a proposta de l'exalcaldessa Carmela Fortuny i l'alcaldessa Mireia Ingla.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem