10 propostes per gaudir del cap de setmana a Sant Cugat

Diferents activitats per gaudir d'aquests dies a la ciutat

Arriba un nou cap de setmana i l'activitat no s'atura a Sant Cugat del Vallès. El TOT Sant Cugat reuneix les activitats que es faran aquests dies a la seva agenda, i en destaca 10 perquè no te'n perdis res.

Cultura

Trobada de Puntaires FOTO: Haidy Blanch

Són nombroses les activitats culturals que es faran aquests dies a Sant Cugat. Divendres, dia 12, el Teatre-Auditori acull l'òpera Carmen, de Bizet, amb el Cor Amics de l'Òpera de Sabadell i l'Orquestra Simfònica del Vallès. Ja dissabte, a Mira-sol, Mira-sol Teatre porta La Rambla de les Floristes a l'escenari, a les 21 hores.

Diumenge, se celebra a Sant Cugat la XXX Diada de la Puntaire, amb 1500 puntaires d'arreu del país, a partir de les 10 hores al passeig d'Antoni Gaudí.

Més tard, a la plaça de l'Om, se celebra la III Diada de Testes dels Caparrots de Sant Cugat. Diferents activitats amb caparrots de diferents ciutats a partir de les 10.15 hores.

A les 12 hores, l'activitat es trasllada a la plaça d'Octavià amb la diada castellera de Sant Ponç dels Castellers de Sant Cugat. I a la tarda, al Teatre-Auditori, humor amb Pablo Carbonell, a les 19 hores.

Més propostes

La Festa del Llibre Gegant aplega centenars de nens i famílies. FOTO: Arxiu

Entre altres activitats, dissabte hi ha la visita guiada El dia a dia dels monjos a l'edat mitjana a les 17 hores. El punt de partida serà l'Oficina de Turisme. I a la nit, a les 21.30 hores, el Monestir acollirà el 10è Concert Música per a la solidaritat, organitzat pel Rotary Club de Sant Cugat.

Diumenge, els més petits són els protagonistes amb la celebració de la 23a edició de la Festa del Llibre Gegant. L'activitat començarà a les 10.30 hores a la plaça de Barcelona. I a les 12 hores, visita Guia'm pel Monestir, a les 12 hores.

 
Comentaris

Destaquem