contingut promocionat
Serveis AR

 

 

Més de 30 anys dedicats a les reformes integrals d'habitatges i comerços

Fa 32 anys que l'empresa es va iniciar a Rubí en el sector de les reformes

Fa més de 30 anys que un grup de professionals van posar en marxa a Rubí la seva activitat. Van començar aleshores pel sector residencial i ara compten amb l'experiència necessària per executar projectes del sector residencial, comercial i industrial.

Avui en dia, Serveis AR és una empresa de reformes integrals que es preocupa per satisfer les necessitats dels seus clients, per la qualificació dels seus empleats i per la puntualitat de les entregues dels seus encàrrecs.

Ofereixen tots els serveis de l'obra: fusteria, lampisteria, electricitat, pintura i manteniment, i tota mena de serveis de paleta (enderrocs, retirada de runes, tapiats i tancaments, arrebossats, enrajolats, paviments, enguixats, Pladur, obra general) i climatització (terra radiant, calefacció, aire acondicionat, minichillers i sistemes solars), a banda d'oferir un servei de projectes d'arquitectura i enginyeria.

Compten, a més, amb tots els certificats per a fer altes de servei, actualització i revisió d'instal·lacions (elèctrica, gas, aigua i climatització RITE, Reglament d'Instal·lacions Tèrmiques en Edificis) i Certificats Energètics per a edificacions.

Si estàs interessat a reformar el teu habitatge, la teva empresa o local comercial, pots contactar en els telèfons 620712843696924906 o a través del correu electrònic info@serveisar.com.

 Serveis AR ofereix reformes integrals al millor preu. FOTO: Cedida

 

 

 
Comentaris

Destaquem