6 activitats per gaudir del cap de setmana a Sant Cugat

La descoberta del patrimoni és el principal atractiu del cap de setmana d'agost

Arriba un nou cap de setmana, just a l'equador del mes d'agost, i a Sant Cugat del Vallès hi ha diferents activitats previstes per gaudir del temps lliure.

Durant el cap de setmana s'organitzen diferents visites guiades per conèixer el patrimoni de Sant Cugat. Una d'elles és la Visita al Monestir de Sant Cugat. El més poderós del comtat de Barcelona, que arrencarà dissabte, 17 d'agost, a les 10 hores, des de l'Oficina de Turisme. El preu de l'activitat és de 5 euros.

 

També dissabte, però a les 22 hores, arrencarà la Visita nit de llegendes al Monestir de Sant Cugat. En aquest cas el preu és de 15 euros, i durant la visita es parla de la vida i la mort, del bé i del mal, de la cultura pagana i cristiana. La visita acaba amb un tast del dolç que feien els monjos.

I més visites. Diumenge, a les 12 hores, es pot participar gratuïtament de la visita guiada combinada ViLab + Celler Modernista, i a la mateixa hora, i per 5 euros, Visita Impro-claustre al Monestir. Una visita sense guions per viure una experiència única al Monestir.

També hi ha més propostes aquest cap de setmana. Dissabte, dia 17, a partir de les 19.30 hores, hi haurà ballada de sardanes a la plaça d'Octavià amb la Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona. I diumenge, dia 18, entre les 14 i les 15 hores, taller d'origami per a nens i nenes al Mercantic. El preu del taller és de 10 euros.

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?