Un 68,7% dels santcugatencs s'informa amb el TOT Sant Cugat

Segons l'Observatori Sociològic de l'Ajuntament de Sant Cugat la majoria de santcugatencs escullen el TOT Sant Cugat per informar-se

Gairebé un 70% dels santcugatencs s'informen a través del TOT Sant Cugat, segons l'enquesta de l'Ajuntament Observatori Sociològic. Així doncs, un 68,7% dels enquestats respon el TOT Sant Cugat en la pregunta Quin o quins mitjans segueix habitualment per a mantenir-se informat del que passa a Sant Cugat? Després del TOT, la resposta en major percentatge és xarxes socials que tenen un 22% (Mireu gràfic més avall). De fet, el TOT Sant Cugat és el líder en les Xarxes Socials al municipi amb més de 55.000 seguidors entre Facebook, Twitter i Instagram. A més, ara també té TikTok.

Pel que fa als altres mitjans, després del TOT Sant Cugat ve la TV de Sant Cugat, que ocupa la posició número 6 i amb la qual s'informen un 8,1% dels santcugatencs. Després Cugat.cat amb un 3,7% i ràdio Sant Cugat amb un 2%. Els altres mitjans de comunicació de Sant Cugat, el Cugatenc, Sant Cugat Magazine, Flash Magazine  i Nació Digital, no apareixen a l'enquesta.

 

 

 

El TOT també encapçala el rànquing a l'OJD, així aquest mes de maig ha obtingut 114.874 usuaris únics, mentre que la competència directa Cugat Media n'ha aconseguit 44.691 i el Cugatenc 7.291 usuaris únics. El Nació Digital no s'audita a OJD.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem