A punt per a la 7a edició de l'Institut de la Infància

Enguany l'Institut de la Infància compta amb una important novetat i és que inaugura nou format: el Fòrum de Literatura i Infància

Sant Cugat es prepara per a una nova edició de l'Institut de la Infància, una edició que compta amb una novetat rellevant, i és que la proposta aposta per un format innovador: el Fòrum de Literatura i Infància, un programa molt innovador que se celebra del 9 a l'11 de juliol amb un munt d'activitats i classes, amb més de 15 propostes: xerrades col·loqui amb convidats de luxe; tallers inspiradors, presentacions de novetats amb autors i il·lustradors; experiències per portar a l'aula o transformar una escola i omplir-la de contes; taller Expo ideale d'Hervé Tullet; trobades amb editors que et descobriran nous recursos.

 

A més es podrà visitar els espais Minimons creats per l’equip de l’Institut de la infància, amb exposicions temàtiques de llibres. El Pati de llibres tindrà un racó de venda i els autors i il·lustradors convidats signaran exemplars. La programació és molt intensiva, amb una nova activitat cada hora.
 

 
Calendari de l'Institut de la Infància

Calendari de l'Institut de la Infància

 

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?