A punt per a la 7a edició de l'Institut de la Infància

Enguany l'Institut de la Infància compta amb una important novetat i és que inaugura nou format: el Fòrum de Literatura i Infància

Sant Cugat es prepara per a una nova edició de l'Institut de la Infància, una edició que compta amb una novetat rellevant, i és que la proposta aposta per un format innovador: el Fòrum de Literatura i Infància, un programa molt innovador que se celebra del 9 a l'11 de juliol amb un munt d'activitats i classes, amb més de 15 propostes: xerrades col·loqui amb convidats de luxe; tallers inspiradors, presentacions de novetats amb autors i il·lustradors; experiències per portar a l'aula o transformar una escola i omplir-la de contes; taller Expo ideale d'Hervé Tullet; trobades amb editors que et descobriran nous recursos.

 

A més es podrà visitar els espais Minimons creats per l’equip de l’Institut de la infància, amb exposicions temàtiques de llibres. El Pati de llibres tindrà un racó de venda i els autors i il·lustradors convidats signaran exemplars. La programació és molt intensiva, amb una nova activitat cada hora.
 

 
Calendari de l'Institut de la Infància

Calendari de l'Institut de la Infància

 

 
Comentaris

Destaquem