Aconsegueix uns abdominals plans per sempre

Aquestes festes, regala i regala't salut i aconsegueix uns abdominals plans

Vols aconseguir uns abdominals plans per sempre? Doncs ara no només els pots aconseguir, sinó que també els pots regalar als que més estimes. Per aconseguir els abdominals que vols només t'hauràs d'inscriure al curs de 8 setmanes de Martina Co. Un curs que en el que a més d'aconseguir uns abdominals plans, també aconseguiràs una millor postura corporal. El seminari ofereix condicionament científic basat en els 7 principis fonamentals de la salut.

 

Durant les sessions aprendreu a instaurar una disciplina per resistir les temptacions i per trencar amb mals hàbits. D'aquesta manera podreu establir uns fonaments saludables per portar la vostra vida personal i professional al següent nivell. És el teu moment, no triguis més! Aconseguirà més força, més energia, a més d'un millor aspecte i, sobretot, confiança en tu!

 

Entre els beneficis que aconseguireu després del curs, destaquen l’enfortiment de la columna vertebral, l’equilibri de la postura i del sistema hormonal, uns abdominals més plans. A més, també millorareu la digestió, i la qualitat de la son.

 

Nivell: Apte per a tothom

Inici del curs? 3a setmana de gener 2019

On? Sant Cugat del Vallès & Barcelona

Promoció Any Nou: 195 € (50% de descompte)

Aprofiteu l’oferta, registreu-vos ara. Reserveu la vostra plaça abans del 5/01/2019. Places limitades

Més info: www.martinaco.com/curso2019

 

La Martina en un dels seus entrenaments FOTO: Cedida

La Martina en un dels seus entrenaments FOTO: Cedida

 

 
Comentaris

Destaquem