Les activitats destacades per gaudir de la setmana a Sant Cugat

Sant Cugat encara la setmana amb activitats per a tots els públics

Arriba una nova setmana a Sant Cugat i s'han preparat activitats per a tots els gustos. A banda de les activitats destacades, des del dimecres 9 d'octubre fins al 9 de novembre, se celebra el 19è Festival de poesia a Sant Cugat, que compta amb activitats aptes per a tots els públics.

Dilluns 14 d'octubre

El feminisme pren Sant Cugat el dilluns 14 d'octubre, i és que a les 19 h s'organitza la conferència Contar la revolució a travès del(s) feminisme(s) per Meri Torres.

 

Dimarts 15 d'octubre

La tarda de dimarts a partir de les 18.30 h, al Cercle d'Arts, Erwin Seerutton, el director del Cor de Gospel Sant Cugat, fa la sessió d'escolta De què fa gust... el Gospel?, a l'Ateneu. D'altra banda, a les 19 h, es durà a terme per l'historiador Domènec Miquel la conferència El primer mandat democràtic 1979 - 1983.

Dimecres 16 d'octubre

El matí comença a les 9.30 h amb la jornada Emprendre, de la idea a l'empresa. A les 17 h de la tarda, a càrrec de Begonya Saez Tajafuerce, es durà a terme el taller de lectura Feminisme, una revolució sense model. Una hora més tard, s'esdevindrà, amb Carolina Camanyes, Dra. en Belles Arts, la conferència El Bosco.
 

 

Dijous 17 d'octubre

Comença la tarda a les 17 h amb el cinema d'autor i el film The Seagull. Més entrada la tarda, a les 20 h, a càrrec de l'autor Joan Anton Català Amigó, durà a terme la conferència i la presentació del llibre Guia d'observació del cel per a nois i noies. A la mateixa hora, la jove soprano santcugatenca Sara Bañeras celebrarà un concert a la Cambra de l'Ateneu.

D'altra banda, com cada dijous, el Cicle de música al MUT, acull aquesta setmana el concert del vocalista i guitarrista Pol Cardona.

 
 
Comentaris

Destaquem