ADF Sant Cugat, present en el reconeixement per part de la Generalitat

El Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural destinarà aquest any 2 milions d'euros per fomentar la tasca dels ADFs

La Generalitat de Catalunya ha reivindicat la tasca de les diferents Agrupacions de Defensa Forestal de Catalunya, en un acte de reconeixement celebrat el diumenge 23 de gener. ADF Sant Cugat ha estat present en aquest reconeixement a l'Espluga de Francolí, per la seva implicació en la recuperació del municipi per la riuada del 22 d'octubre de 2019.

Durant l'acte, la consellera d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà, ha agraït la tasca d'aquestes agrupacions, tal com han assenyalat en un comunicat: "Gràcies per la vostra importantíssima capacitat d'intervenció immediata, per ser-hi sempre i per la vostra incansable feina, no només en temes relacionats amb els incendis, sinó també en tota mena de catàstrofes".

A més, la consellera ha anunciat que el Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural destinarà aquest any 2 milions d'euros, un per renovar la maquinària i l'altre per fomentar les actuacions que duen a terme les ADFs. La nova línia d'ajuts per renovar la maquinària s'emmarca en el Pla de prevenció d'incendis forestals 2022-2025 que la consellera va presentar la setmana passada a Sant Cugat.

Més info: La prevenció d'incendis a Collserola, una de les prioritats de la Generalitat

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem