Alerta per perill de vent a Sant Cugat

El Tècnic de Protecció Civil aconsella que els ciutadans "siguin prudents, realitzin les tasques preventives corresponents i tinguin cura de les persones i elements més vulnerables"

L’Ajuntament de Sant Cugat ha activat la fase d'alerta del Pla de Protecció Civil Municipal pel risc de vent que pot afectar la ciutat divendres 10 de desembre. El comunicat del Departament de Territori i Sostenibilitat indica un perill moderat a la comarca del Vallès Occidental.

L’Ajuntament activa la Fase d’alerta del Pla de Protecció Civil pel risc de vent. FOTO: Gencat

L’Ajuntament activa la Fase d’alerta del Pla de Protecció Civil pel risc de vent. FOTO: Gencat

El CECAT (Centre de Coordinació Operativa de Catalunya) del Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya ha activat la fase d'alerta del VENCAT d'acord amb les previsions meteorològiques.

El Servei Meteorològic de Catalunya informa que per divendres es poden superar ratxes màximes de 72 km/h i el vent bufarà de component oest. La distribució geogràfica del fenomen dins la zona avisada tindrà un caràcter extens.

Antonio Royo Estopañan, Coordinador d’Emergències i Tècnic de Protecció Civil aconsella que els ciutadans "siguin prudents, realitzin les tasques preventives corresponents i tinguin cura de les persones i elements més vulnerables". 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem