L'AMPA del Thau impulsa un projecte sostenible per anar en bici a l'escola

L'AMPA de l'escola Thau Sant Cugat ha impulsat aquest projecte aprofitant la recent construcció d'un carril bici al polígon de Can Sant Joan

'A l'escola en bici' és una activitat pilot el 15 d'octubre, impulsada per l'AMPA de l'escola Thau Sant Cugat per conscienciar als alumnes que poden accedir a l'escola de manera més sostenible com és en bici. Té com a objectiu animar a les famílies i alumnes a comprovar que el recorregut amb bicicleta és segur, saludable i divertit.

 

Aquesta idea va sorgir gràcies a la recent implantació del carril bici al polígon de Can Sant Joan, que es va construir amb la finalitat de què els desplaçaments per anar a l'escola siguin més segurs i es puguin fer amb bicicleta.

 

En aquesta iniciativa hi han participat 35 famílies amb els seus fills i filles i estan pensant a tornar-ho a repetir. Els itineraris per anar i tornar, tant al mati com a la tarda, han sigut ensenyats pels ciclistes més habituals. Aquests desplaçaments són des del centre via Coll Favà i camí del CAR i des de Parc Central via Volpelleres.

Els més petits anant en bicicleta a l'escola. FOTO: Cedida

Els més petits anant en bicicleta a l'escola. FOTO: Cedida

 

 
Comentaris

Destaquem