contingut promocionat
Easy talk L

 

Anglès ben estructurat per aprendre la llengua de veritat

Easy Talk fomenta la comunicació verbal en anglès amb diàlegs

No dominar l’anglès significa un obstacle per millorar els estudis, veure pel·lícules en versió original, entendre cançons, comunicar-se amb persones d’altres països, i accedir als millors llocs de treball.

Tot i que existeixen desenes d’aplicacions i centres de formació que ofereixen classes d’anglès, l’acompanyament és un factor clau per aconseguir dominar l’anglès, que es una carrera de fons. I és que cada alumne progressa depenent de la seva capacitat i motivació. A Easy Talk t’ajuden a organitzar-te el teu temps i et donen un mapa d’aprenentatge perquè sàpigues com evoluciona el teu aprenentatge. Easy Talk fomenta la comunica-ció verbal en anglès amb diàlegs, presentacions, debats, jocs, cançons. Combina la gramàtica i la conversa al 50%, especialment en aquells alumnes a partir dels 12 anys i amb un aprenentatge on:

  • A les classes es fa una repetició cíclica dels continguts.
  • S’ensenya la pronunciació dels sons bàsics de l’anglès.
  • T’acompanyen en el teu aprenentatge a través d’un seguiment individual setmana a setmana i amb entrevistes periòdiques.
  • T’ofereixen activitats complementàries sense cost addicional amb tallers infantils de ciències i tallers per adolescents i adults, tallers de memòria i tècniques d’estudi d’idiomes.

 

Descobrir els talents lingüístics

Tot això perque l’escola té el doble objectiu d’aconseguir que els seus alumnes descobreixin els seus talents lingüístics innats i que puguin gaudir de l’experiència d’aprendre anglès, en el menor temps possible.

 
Comentaris

Destaquem