Aprèn idiomes a través de tallers de cuina, experiments, teatre o treballs manuals

Cuina, experiments científics, teatre, treballs manuals, projectes audiovisuals, simulacions de situacions reals són només algunes de les propostes que porta a terme MAB Languages

Aprendre idiomes d'una manera amena a través de tallers engrescadors i convinant un llibre de texte dinàmic, tant per a nens, joves i adults, assegura un millor aprenentatge. Seguir un enfocament metodológic com el CLIL, que es basa a integrar l'aprenentatge de l'idioma estranger escollit amb continguts diversos i engrescadors, dóna com a resultat una adquisició més natural de la llengua. D'aquesta manera MAB Languages, que actualment està en plé procés de matriculacions, imparteix les seves classes de llengües.


Cuina, experiments científics, teatre, manualitats, projectes audiovisuals, simulacions de situacions reals com viatges, atenció al públic, presentacions són només algunes de les propostes que porta a terme aquest centre d'idiomes. Ubicada al barri de Coll Favà, l'escola d'idiomes imparteix classes d'anglès, francès, alemany, japonès, italià i català i castellà per a estrangers entre d'altres.


Per ajustar-se al màxim a les necessitats de cada alumne, MAB Languages ofereix classes en grups reduïts i individuals, impartides tant en el mateix centre, com a domicili o a les empreses. A més, i a partir d'aquest any, el centre ha començat a donar extraescolars d'idiomes a diferents escoles santcugatenques de la mà de Paidos.

Metodologia CLIL:Aprenentatge Integrat de Continguts i Llengües
Més informació
 
Comentaris

Destaquem