contingut promocionat

logo mab languages

Aprenent anglès gràcies a les antigues civilitzacions!

El campament està pensat seguint una metodologia activa i dinàmica

Estàs buscant un campament d'estiu per als teus fills? MaB Languages organitza el seu Summer Rock Camps, un casal per aprendre anglès a la masia de Ca n'Oriol de Rubí.

MAB 300X250

Aquest any, els Summer Rock Camps girarà al voltant d'una sola idea: les civilitzacions antigues. Durant cinc setmanes, els nens milloraran el seu nivell d'anglès gràcies a activitats relacionades amb astecs, vikings, massais, prehistòrics i maoris. Totes les activitats que es faran seran en aquesta llengua i seguiran un enfocament CLIL (en anglès, Aprenentatge Integrat de Continguts i Ldiomes) fusionant-lo amb la filosofia de l'Educació en el Lleure.

Els monitors del Summer Rock Camps són natius amb formació universitària o bé nacionals amb el títol Advanced i formació pedagògica.

Els campaments seran de dilluns a divendres entre el 24 de juny i el 26 de juliol en torn de matí (9 a 13 h) o tot el dia amb dinar i berenar inclòs (9 a 17 h).

11 de maig: sessió informativa

El dissabte 11 de maig de 2019 se celebrarà a la masia de Ca n'Oriol, Rubí, una sessió informativa per als pares i mares que estiguin interessats a apuntar als seus fills al Summer Rock Camps. A més, durant la jornada, que començarà a les 11 del matí i durarà aproximadament una hora i mitja, es faran activitats per als nens i nenes.

Si estàs interessat a assistir-hi, apunta't al formulari de la seva pàgina web.

 
Comentaris

Destaquem