contingut promocionat

 

yeye logotyp 2 copia

Aquests cuidadors treballen per empoderar als més grans!

Yeyehelp aporta una nova manera d'entendre els cuidadors

Quan busquem un cuidador per als nostres majors, aquests acostumen a limitar-se a aquesta qüestió: fer que estiguin còmodes en el seu dia a dia i els acompanyen en les seves activitats habituals. En aquest sector, Yeyehelp, una empresa santcugatenca, ha decidit innovar i oferir un servei diferent: treballen per fer que els avis i àvies estiguin acompanyats en tot moment, alhora que interaccionen amb ells per fer que puguin dur un estil de vida actiu i molt més motivador.

YEYEHELP BANNER 300X250  2

I és que el sedentarisme és una de les majors causes de l'empitjorament de la salut de les persones. Els cuidadors de Yeyehelp són persones amb vocació social que treballen durament per fer que els avis i àvies siguin autònoms i estiguin feliços. Durant la seva estada, poden ajudar als més grans amb un simple acompanyament, tot i que també els poden assistir en les diferents tasques del seu dia a dia, amb els menjars, qüestions de mobilitat o per posar-se al dia en tecnologia.

Contacta amb l'equip de Yeyehelp i comenta quines són les teves necessitats: ells et proposaran la solució que millor s'adapti a tu alhora que et proporcionaran un pressupost fet a mida.

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?