contingut promocionat
beth rosell coach logo

 

 

La coach Beth Rosell ofereix coaching per a adolescents en temps de pandèmia

Considera que aquest col·lectiu ha experimentat un canvi brusc en els seus hàbits de vida i que necessiten un acompanyament per poder-s'hi adaptar

La coach Beth Rosell ofereix un procés de coaching per a adolescents perquè aquest col·lectiu pugui fer front als problemes derivats de la pandèmia de la COVID-19 i per poder començar el 2021 d'una altra manera.

La coach Beth Rosell és conscient que els adolescents no ho estan tenint gens fàcil durant la crisi. El mes de març del 2020 van experimentar un canvi brusc del seu món conegut: confinament absolut, classes online, aïllament social, sense possibilitat de celebrar ni majories d'edat ni graduacions, etc. A més, alguns han viscut a casa ambients angoixants: problemes laborals i mort de familiars.

Tot això ho han viscut en una etapa vital en la qual els amics, el present, les relacions socials i l'oci és el més important i no ajuda al fet que els adolescents estiguin motivats.

Diu la coach Beth Rosell que aquest neguit pot aparèixer en els adolescents en la dificultat de concentrar-se, en els nervis a casa, en males respostes, el sentiment de soledat, tristesa i ansietat. Unes actituds que per a la coach són crits d'ajuda davant un present desesperançador que no sabem interpretar.

En aquest context, la coach Beth Rosell proposa a les famílies un procés de coaching per a adolescents per encarar el nou any d'una manera diferent de com l'hem viscut.

Sessions de coaching per prendre major coneixement de si mateix FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem