La brutícia i el sensellarisme preocupa els veïns de Centre Est

El Consell de Barri de Centre Est ha tornat a ser telemàtic

El Consell de Barri de Centre Est s'ha reunit per primera vegada el 2022. Ho ha fet de manera telemàtica donada la situació actual de la pandèmia, tot i que els consells de barri s'estaven tornant a fer presencials l'últim trimestre de l'any passat.

Els veïns s'han queixat de la brutícia als carrers. Aquesta demanda ja havia aparegut en altres Consells i la resposta d'Esther Madrona, regidora i presidenta del Consell de Barri del Centre Est, ha anat en la mateixa línia que les anteriors: "el servei de neteja contractat fa uns anys s'ha quedat curt després de l'augment de població del 2020 i 2021. Hi estem treballant", ha explicat.

També ha sortit la preocupació pel sensellarisme a Sant Cugat, després que fos tema de debat a les xarxes socials. Madrona ha explicat que les persones de la ciutat que no tenen llar estan assabentades dels serveis que tenen a l'abast, però "són adultes i tenen dret a no acceptar-los". "Són majors d'edat i no se'ls pot obligar a res. Serveis Socials està al corrent de totes les persones que hi ha a Sant Cugat sense habitatge", ha informat la presidenta del Consell.

Per últim, s'ha obert un debat sobre la proposta dels Pressupostos Participatius que s'ha posat en marxa: una campanya per sensibilitzar els propietaris de gossos que recullin les caques i netegin els pipis. S'informarà la població i es repartiran bosses i ampolles.

A més, Marco Simarro, regidor de Participació i Barris, ha informat de l'inici d'un butlletí electrònic on els veïns es poden inscriure i que informarà per correu de les novetats del districte.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.

 
Comentaris

Destaquem