Cal Temerari reivindica el cooperativisme i la cultura celebrant el seu 4t aniversari

Els responsables de Cal Temerari i tots els que s'hi han volgut acostar, han estat durant tota la jornada gaudint de diferents activitats al parc de Can Vernet

El parc de Can Vernet ha estat el centre neuràlgic de la celebració del 4t aniversari de Cal Temerari: "És una manera de fer, en la qual molta gent hi ha trobat acollida, idees col·lectives... Molta gent que, amb els projectes que hi havia abans a Sant Cugat no se sentia identificada, ara ha trobat un punt on trobar-se, on poder fer actes, poder fer el seu projecte i que tingui un reconeixement, etc.", ha apuntat Natxo Ferrer, soci de Cal Temerari.

En aquest sentit, Ferrer ha volgut destacar que Cal Temerari ha aconseguit "crear, amb les mans de tothom, ser un espai obert i no quedar-se en l'enclaustrament en el qual es queden, de vegades, els moviments socials".

 

Pel que fa al futur, el soci de Cal Temerari explica que "Cal Temerari arribarà a ser el que vulgui, amb la gent que dins i amb la gent que vulgui fer coses des de dins, i també des de fora". "S'ha d'aconseguir ser una entitat 100% autosuficient", ha sentenciat.

Una celebració que ha començat amb el vermut, al migdia, i que s'ha allargat fins ben entrada la nit, amb diferents actuacions musicals, a càrrec dels Pubilles Ninja, Panellet i PD Smarx City.

A més, abans de les actuacions s'ha gaudit d'una gran paella popular per agafar forces abans de celebrar un divertit concurs de garrotins.

Cal Temerari

La formulació legal de Cal Temerari és una entitat cultural sense ànim de lucre. Com entitat és totalment independent d'altres entitats i institucions, si bé com a equipament ciutadà busca al màxim la col·laboració amb totes elles. Cal destacar que tot allò que es fa a Cal Temerari, es fa tinguent en compte 6 eixos fonamentals:

  • Igualtat de gènere.
  • Sostenibilitat per a la diversitat.
  • Teixit associatiu i suport mutu.
  • Economia social i solidària.
  • Cultura popular i participada.
  • Intervenció social i comunitària.

Les millors imatges del cap de setmana.

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?