Can Mora i El Món de prop uneixen forces per organitzar un taller de Nadal

El centre sanitari i El Món de prop organitzen un taller per a la sensibilització sobre la discapacitat visual

El Centre Sanitari Can Mora i l'associació El Món de prop col·laboren en l'organització d'un taller de Nadal, adreçat a nens i nenes a partir de 5 anys, el pròxim dissabte, 21 de desembre, d'11 h a 12:30 h. El Món de prop és una associació que té per objectiu mostrar un món en el qual el tacte, el gust i l'oïda tenen el protagonisme, impulsant diferents projectes de prevenció i sensibilització vers la discapacitat visual.

En aquest sentit, el taller forma part del projecte Mira'm, un programa d'activitats creat per iniciar o continuar un treball d'actituds amb els infants.

 

Així, durant el taller, els nens i nenes participants podran sensibilitzar-se sobre les capacitats que dona la bona visió; dinàmiques de grup per experimentar el grau d'empatia... En definitiva, un projecte que té per objectiu prendre consciència dels recursos que tenim com a éssers humans.

Per tal de participar-hi, cal inscriure's a info@centrepediatria.com. La inscripció inclou esmorzar.

 

 Nadal, al TOT Sant Cugat

Com cada any, el TOT Sant Cugat us acosta tota l'actualitat, notícies, agenda d'actes, fotografies i vídeos de la celebració de Nadal a la ciutat. Ho podeu trobar al canal "Nadal" del web www.totsantcugat.cat. En l'edició en paper del TOT trobareu dos reportatges amb totes les activitats el divendres 13 i el divendres 20 de desembre. 

També podeu seguir l'actualitat nadalenca a les xarxes socials del TOT Sant Cugat, a TwitterFacebook i Instagram.

 
Comentaris

Destaquem