Cap de setmana llarg per gaudir d'activitats a Sant Cugat

Aprofitant el festiu del 12 d'octubre les activitats a Sant Cugat permeten passar-ho bé sense sortir del municipi

Arriba una cap de setmana llarg al municipi i, amb ell, l'oportunitat de passar-ho bé amb la família i els amics sense la necessitat de sortir de la ciutat, tot gaudint de les activitats previstes en l'agenda municipal.

Divendres 12 d'octubre

El cap de setmana comença amb el festiu del 12 d'octubre, dia en el que es pot aprofitar per visitar diferents exposicions obertes al públic, com per exemple al Centre d'Art Maristany, amb la XXI Biennal d'Art Contemporani Català. El divendres és també un bon dia per poder passar-ho bé amb els nens i nenes i la família, amb la programació d'activitats infantils de la Puça, que porten activitats a la Floresta i a Mira-Sol.

Dissabte 13 d'octubre

El dissabte 13 d'octubre és un dia per descobrir el passat de Sant Cugat i, per això, se celebra una activitat per conèixer la cultura agrícola i vitivinícola del municipi, titulada 'Les olors de la vinya'. Els menuts de la casa poden gaudir d'un espectacles de titelles, de 18 h a 20 h, i per als amants de l'esport arriba el Campionat d'Espanya de Dobles Mixt de golf, que se celebra a Sant Cugat durant tot el dia.

Diumenge 14 d'octubre

Per acomiadar el cap de setmana no val quedar-se a casa i, Sant Cugat ens ajuda a no fer-ho amb un dia molt esportiu. D'una banda es pot encarar el matí amb una bona passejada guiada per Collserola , i per l'altra, hi ha l'opció d'enfilar-se a la bicicleta i pedalar en la 11a TransCollserola BTT. L'esport, però, no és l'única oferta per gaudir del diumenge, ja que Sergio Dalma ofereix un concert a Sant Cugat.

 
Comentaris

Destaquem