El Cau de Valldoreix comença a caminar amb una seixantena d'infants i joves

El nou Agrupament Escolta de Valldoreix formarà part dels Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

El Cau Escolta de Valldoreix va començar a oferir les seves activitats culturals per a una seixantena d'infants i joves d'entre 6 i 15 anys que són educats en el lleure, al Nou Espai Cultural (NEC) el passat dissabte 19 d'octubre.

Més info: El nou Agrupament Escolta de Valldoreix escalfa motors

 

Des d'aquest dilluns 21 d'octubre, el Nou Espai Cultural serà la seu del Cau Escolta de Valldoreix i podrà dur a terme les seves activitats organitzatives i de lleure. Així s'ha formalitzat en la signatura de l'acord entre Josep Puig, president de l'EMD de Valldoreix; la cap del Cau, María Gascón; el vocal de Joventut de l'EMD, Bernat Gisbert; i la gerent de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, Montse Palet

Amb el Cau, ja són 156 agrupacions que formen part de l'entitat Minyons Escoltes i Guies de Catalunya. L'EMD de Valldoreix ha decidit signar l'acord amb l'objectiu d'afavorir la creació d'entitats d'infants i joves perquè puguin desenvolupar les seves activitats en equipaments públics de la via.

 

El cau desenvoluparà les seves activitats els dimarts de 20.30 h a 00 h i els dissabtes des de les 15.30 h fins a les 23.30 h.

 

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem