Centre Oest millorarà la il·luminació en dos punts amb el pressupost de lliure disposició

S'il·luminarà el parc de Can Picanyol i Can Gatxet i es millorarà l'enllumenat a la plaça dels Jocs Florals

Il·luminar el Parc de Can Picanyol i Can Gatxet, i millorar la il·luminació existent a la plaça dels Jocs Florals han estat les dues propostes escollides pel Consell de Barri de Centre Oest per destinar-hi el pressupost de lliure disposició que tenen assignat. A aquests dos projectes es destinaran els 22.000 euros d'inversió de què disposen de pressupost per a aquest 2019.

Tot i que les dues propostes superen aquest import (16.000 i 10.000 euros respectivament), s'ajustaran les propostes per fer-les viables. Les propostes descartades han estat la instal·lació d'arbrat al parc Ernest Lluch, el pipican a Can Picanyol, i l'ampliació d'elements gimnàstics a la plaça dels Jocs Florals.

Pel que fa a la partida pressupostària destinada a despesa ordinària (8.000 euros), s'ha buscat la manera de fer viables les 5 propostes que han passat la validació tècnica. D'aquesta manera, es farà la carxofada popular solidària al barri, així com el caga tió i xocolatada per Nadal a Can Quitèria. D'altra banda, l'Ateneu havia proposat tres activitats diferents (espectacles familiars, tallers a les places i concerts de petit format), que reformularà agrupant-les per fer viable fer propostes culturals en benefici del barri.

La votació s'ha fet durant la celebració del Consell de Barri aquest dijous, 7 de febrer, a l'Ateneu Santcugatenc.

 
Comentaris

Destaquem