Cerveses artesanes per acompanyar uns deliciosos montaditos

La ruta de tapes Ilda's et proposa un recorregut amb cervesa artesana

La micro-cerveseria Ilda's ha preparat una ruta de tapes acompanyada de les seves cerveses artesanes elaborades a Sant Cugat. Del 14 al 24 de setembre podràs degustar un "montadito" i una cervesa artesana per només 2,5 euros a tres restaurants diferents de la ciutat.

Els restaurants que conformen aquesta petita ruta són el Xarlot, el Matilda i el Gilda. Les cerveses escollides per la ruta, Ros i Clot, mariden perfectament amb cadascuna de les propostes. La cervesa Ros és una cervesa rossa de tipus Pilsner, una cervesa suau d'inspiració txeca. La Clot és una cervesa de tipus ale amb una amargor més accentuada, pels llúpols amb els quals s'elabora. 

La proposta del restaurant Xarlot és un montadito de brie a la tòfona amb ceba caramel·litzada i encenalls de pernil ibèric, acompanyat de la cervesa Ros. 

Al restaurant Matilda trobem un montadito de botifarró, ceba caramel·litzada, pebrot vermell i pebrot de "Padrón", amb la cervesa Ros. 

El Gilda ens presenta una mini hamburguesa de vedella amb formatge de cabra, ruca i confitura de tomàquet acompanyada de la cervesa Clot.

A més, si proves les tres tapes diferents t'obsequiaran amb una gorra "Ilda's Town Beer".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem