contingut promocionat

 

 

Logo Maika Carrasco

 

Comença a cuidar-te de manera saludable a través de la llista de la compra

Si voleu cuidar la vostra alimentació, heu de tenir en compte que la compra que feu és el punt clau per evitar temptacions, però a més, podeu estalviar molts diners si elaboreu una llista de la compra que s'ajusti sempre al vostre menú setmanal. Heu de començar per planificar un menú setmanal. Això pot semblar complicat al principi, però després tot seran avantatges

 

  • Estalviareu diners: Al saber què heu de menjar durant la setmana, podreu comprar només el que necessiteu, evitant comprar productes d'oferta que no necessiteu, o coses que ja teniu al rebost i no recordeu. 
  • Estalviareu temps: No perdreu temps decidint què cuinareu demà i haureu d'anar menys vegades al súper i al mercat. Podeu comprar producte fresc per a 15 dies, per paquets de racions individuals i etiquetar-los retolant el dia de la setmana que toca menjar-lo, segons el vostre menú setmanal. Així, a la nit només caldrà treure-ho del congelador. 
  • Guanyareu salut millorant la vostra alimentació: Sabent els productes que necessiteu per elaborar el menú, no deixareu espai a la improvisació, que acostuma a ser amiga de males eleccions. I podreu fer àpats sans i equilibrats.
Més informació
 
Comentaris

Destaquem