El congrés sobre la problemàtica dels sorolls, en streaming des de Sant Cugat

El Congrés d'Acústica de Catalunya, que se celebrarà a Sant Cugat, s'ha adaptat a l'actual situació sanitària

Els dies 14 i 15 d'octubre del 2020 s'emetrà en streaming i des de Sant Cugat la 3a edició d’acusti.cat, el Congrés d’Acústica de Catalunya. L'esdeveniment comptarà amb diverses activitats de debat i reflexió paral·leles entorn els reptes i dilemes al voltant de la problemàtica del soroll.
 
Acustic.cat s’orientarà amb especial atenció a les següents temàtiques:

 
  • Edificació: aïllament acústic i confort acústic als diversos edificis i/o equipaments.
  • Silenci - soundscape: donar valor a la sonoritat de les ciutats, el seu paisatge sonor, a més de conceptes lligats a la qualitat acústica.
  • Disseny acústic - I+D: l’acústica adreçada a la millora del producte, no només a nivell industrial sinó també a nivell de serveis i/o marques.

Marcat pel coronavirus

A causa de la crisi sanitària, l'organització del Congrés Acusti.cat 2020 ha acordat diverses mesures adreçades a minimitzar les situacions de risc. Per aquest motiu, un cop ja es va confirmar el canvi de dates del 14 i 15 d'octubre del 2020, també s'ha acordat que el congrés s'emetrà íntegrament per streaming.

 

L'emissió es realitzarà des d'un plató a la seu del congrés a Sant Cugat, amb la presència a les dues sales d'streaming dels ponents de la majoria de reptes, dilemes i ponències previstos inicialment. El públic inscrit podrà seguir l'emissió i participar activament des de casa o des de la feina a través d'un dispositiu digital.

Com a novetat del format digital, es crearà una fira virtual amb continguts dels diversos patrocinadors del congrés.

 
Comentaris

Destaquem