El CPA i Fusió sumen forces en l'organització d'un gran concert de Nadal

El CPA acollirà un gran concert de Nadal, a càrrec del Cor i l'Orquestra Simfònica de l'escola i Big Bang Fusió

El Centro Popular Andaluz de Sant Cugat i l'Escola de Música i Dansa Fusió han unit forces per organitzar un gran concert de Nadal, el pròxim 22 de desembre, a les 12:30 h, al teatre del CPA: "Hi ha més d'una 50a d'entitats que ens ajuden a proposar totes les activitats de Nadal", ha explicat la tinenta d'alcaldia de Cultura, Esther Madrona, que ha afegit que el CPA i Fusió són "dues entitats 100% santcugatenques, dues entitats que no paren".

L'entrada per a l'esdeveniment és gratuïta, i anirà a càrrec del Cor i l'Orquestra Simfònica de l'escola i Big Bang Fusió.

El concert

El concert neix de la voluntat de col·laboració de les dues entitats: "L'activitat va néixer per la inquietud de conèixer-nos. Hem coincidit en molts actes a la ciutat, i jo també tinc un vincle molt especial amb el CPA. Ena fa molta il·lusió portar la nostra música en una entitat, també tan antiga a la ciutat", ha dit Gemma Navarra, directora de Fusió.

Una música que, de fet, vol ser una picada d'ullet a la cultura andalusa: "Ens fa molta il·lusió portar aquí compositors d'Andalusia. Els membres de Fusió tenim molts vincles amb Andalusia. Tocarem Turina, un gran compositor de Sevilla, portarem un compositor que es diu Granados, que es va inspirar molt en Andalusia per fer la seva música... Hem buscat un vincle que afavoreixi aquesta unió de diverses maneres de fer cultura", ha explicat Navarra.

 

De totes maneres, el concert tindrà també el toc nadalenc, amb diferents nadales, swing i jazz.

L'obertura del CPA a Sant Cugat

Per la seva banda, el president del CPA, Miguel Jiménez, ha destacat la voluntat de l'entitat d'obrir-se a la ciutat: "Quan vaig agafar la presidència ho vaig fer la voluntat de reinventar. S'havia de renovar coses i com a junta vam decidir que volíem obrir el CPA a Sant Cugat, i el primer pas ha estat apostar per col·laborar amb altres entitats", ha explicat, a més d'afegir que "amb la Gemma Navarra hi ha una relació especial des de fa molts anys". Per això, Jiménez ha deixat clara la voluntat de seguir col·laborant amb l'Escola de Música i Dansa Fusió.

En aquest sentit, ha fet valdre el teatre del CPA, i l'ha definit com a "un dels grans oblidats de Sant Cugat", animant a tota la població a conèixer-lo i gaudir-lo: "Si la gent el conegués més veurien que tenim una joia", ha dit.

Més activitats al Centro Popular Andaluz

El Centro Popular Andaluz ha fet "una aposta gran" en les activitats de Nadal, tal com ha explicat el seu president i, per això, organitza més activitats, a banda d'aquest concert. Així, el dissabte 21 de desembre acollirà una masterclas gratuïta de flamenc terapèutic, adreçat a persones amb problemes per ballar, sobretot persones grans, a partir de les 11 h.

 

Per últim, el dia 29 de desembre, el CPA acull l'espectacle 'Proximus by Magicury', a partir de les 12 h.

Nadal, al TOT Sant Cugat

Com cada any, el TOT Sant Cugat us acosta tota l'actualitat, notícies, agenda d'actes, fotografies i vídeos de la celebració de Nadal a la ciutat. Ho podeu trobar al canal "Nadal" del web www.totsantcugat.cat.

També podeu seguir l'actualitat nadalenca a les xarxes socials del TOT Sant Cugat, a TwitterFacebook i Instagram.

 
Comentaris

Destaquem