El CPA, a punt per al Dia d'Andalusia amb l'objectiu "de mostrar" la cultura andalusa

El Centro Popular Andaluz ha organitzat diferents activitats per celebrar el Dia d'Andalusia

El Centre Popular Andaluz de Sant Cugat ja ho té tot a punt per celebrar, un any més, el Dia d'Andalusia amb un munt d'activitats i un objectiu molt marcat: "obrir-se a la ciutat i mostrar orgullosos la cultura andalusa", ha dit el president de l'entitat, Miguel Jiménez en roda de premsa. "Volem apostar per cultura andalusa, catalana i santcugatenca", ha afegit. I és que en la celebració del Dia d'Andalusia hi participarà una artista santcugatenca, la soprano Laura Brasó. En aquest sentit, Jiménez destacat el fet que la cultura andalusa s'ha globalitzat i ha afirmat que "la cultura andalusa ja no té una identitat sevillana, sinó internacional".

De fet, Jiménez ha volgut apuntar que "el CPA està obert a totes les entitats de Sant Cugat", posant com a exemple la col·laboració del Centro Popular Andaluz amb els Castellers de Sant Cugat, l'Aula de So, Fusió o la UESC.

 

Les activitats

La festa organitzada pel CPA es divideix en dos dies. El divendres 28 de febrer, a partir de les 20 h, el teatre de l'entitat acull un acte institucional amb les actuacions de Brasó i de l'Escuela CR, abans que a les 20.30 h es faci el tradicional Vino de Honor.

L'endemà, el dissabte 29, a partir de les 14 h, arriba el torn del plat fort de la celebració: el potaje andaluz, "un clàssic" que és obert a tothom i té un preu de 10 euros (8 euros per als socis de l'entitat). Un potaje que es pairà tot gaudint de l'actuació de guitarra de Mario Herrero, a partir de les 16 h. Un espectacle que, tal com ha dit el president, "val molt la pena".

Cartell del Dia d'Andalusia al CPA

Cartell del Dia d'Andalusia al CPA

 

 

 
Comentaris

Destaquem