CreaNova i Escola Fusió uneixen forces per impartir Batxillerats Artístics

La proposta s'ha presentat al Casal de Mira-sol i s'impartirà a partir del curs vinent

Amb l'objectiu d'oferir noves alternatives als joves amb inquietuds artístiques, CreaNova i l'Escola Fusió han sumat esforços per oferir nous Batxillerats d'Arts Escèniques i Musical el curs vinent a Sant Cugat del Vallès.

Com ha explicat la directora del centre CreaNova, Olga Arnedo, "des de CreaNova, juntament amb Fusió, estem oferint una proposta de Batxillerats d'Arts Escèniques i musical per omplir un buit que ara mateix sentim que hi havia a Sant Cugat en aquesta oferta educativa", afegint que "tenim molt talent i hem de donar-hi sortida".

 
Arnedo, Fortuny, Navarra i Pinyol durant la presentació. FOTO: Bernat Millet

Arnedo, Fortuny, Navarra i Pinyol durant la presentació. FOTO: Bernat Millet

Per la seva banda, Gemma Navarra, codirectora de l'Escola Fusió, ha explicat que CreaNova "una escola molt innovadora en el sistema pedagògic, ens va venir a veure perquè necessitaven ajuda d'una bona part de mestres de dansa i música que volguessin contribuir amb ells a potenciar el batxillerat musical i d'arts escèniques a la seva escola". En aquesta línia, ha detallat que "els alumnes podran triar la seva especialitat, si volen aprofundir en el món de la dansa, el de la música, o el del teatre", tenint les assignatures comunes establertes i "unes de modalitat i especifiques que les estem adaptant molt perquè puguin aprofundir més tot aquest ensenyament artístic; que no quedi tot en la teoria, sinó que la pràctica d'aquestes arts les puguin fer entre el centre CreaNova i l'Escola Fusió".

L'acte de presentació dels nous Batxillerats s'ha fet aquest dilluns, 1 d'abril, al Teatre del Casal de Mira-sol on, alumnes dels dos centres, han ofert un tast de la seva activitat, fusionant teatre, dansa i música a sobre de l'escenari.

Espectacle durant la presentació. FOTO: Bernat Millet

Espectacle durant la presentació. FOTO: Bernat Millet

L'alcaldessa de la ciutat, Carmela Fortuny, ha estat present en l'acte, apuntant que la iniciativa de CreaNova i Escola Fusió suposa "més oferta educativa per a la ciutat que complementa la ja existent". En aquest sentit ha destacat que és "una bona notícia que sigui un treball conjunt entre una escola que té tants anys d'experiència, com és l'Escola Fusió, que aviat farà els 50 anys, i amb l'escola CreaNova, que ara fa aproximadament 5 anys que estan a la ciutat, que han pogut trobar aquest punt d'encontre entre disciplina, metodologia i professorat per fer aquesta bona oferta educativa a la ciutat".

 
Comentaris

Destaquem