contingut promocionat
cugat natura logo

 

 

Cugat Natura encara el 2021 amb l’esperança de poder recuperar la normalitat

El centre residencial per a la gent gran fa front els pròxims mesos de pandèmia amb l’esperança que dona la vacuna que han rebut els seus residents i personal

El centre residencial de Cugat Natura ja ha assolit la immunitat de grup, després que el personal i els residents hagin rebut el 13 de gener la primera dosi de la vacuna de la COVID-19 i el dilluns 5 de febrer la segona dosi.

Pràcticament, el 100% dels residents i del personal s’ha vacunat i l’acollida, en general, ha sigut molt satisfactòria i estan molt contents per haver-la pogut rebre.

«L’esperança és que amb la vacuna les mesures es vagin relaxant i puguem tornar a la normalitat», ha afirmat la directora de Cugat Natura, Natàlia Castillo.

Mantenint el règim de visites

El règim de visites, amb mesures i supervisades pel personal de Cugat Natura, manté una o dues visites setmanals en horari de dilluns a diumenge durant tot el dia amb cita prèvia.

"Estem pendents de qualsevol novetat, però, d’entrada hem començat a obrir una mica més el centre i ara els residents poden sortir a passejar una mica", ha assegurat Castillo.

Vacunar-se per responsabilitat social

També ha volgut animar als santcugatencs a vacunar-se perquè "és una responsabilitat social i perquè, ara per ara, és la forma més segura de controlar la pandèmia i poder recuperar l’activitat econòmica, social i de salut. La vacuna és el camí més de pressa i més segur per fer-ho".

Però, tot i la pandèmia, ara és bon moment per traslladar-se a viure en una residència per a gent gran i el millor consell per escollir una residència per a la gent gran és buscar un lloc que agradi per viure.

Els valors de Cugat Natura

Els trets diferencials de Cugat Natura són les seves instal·lacions, l’atenció personalitzada i l’atenció sanitària.

1.- Instal·lacions:

Un edifici totalment exterior amb molta llum i molt ampli tant en els espais comuns com en les habitacions. Un edifici gran amb una zona exterior que amb la pandèmia s’ha revalorat, amb terrassa i jardí.

2.- Atenció individualitzada:

Un acompanyament personalitzat des del primer dia que arriben els residents al centre amb un pla d’atenció fet a mida. Treballen amb unitats de convivència i amb totes les mesures exigides per l’actual situació.

Responen a les inquietuds dels residents i als seus projectes i acompanyen en la mida que la persona ho permet.

3.- Atenció sanitària:

El vessant sanitari és molt important, amb un equip complet d’infermeria i mèdic.

Cugat Natura resta a l’expectativa i amb prudència, però amb l’esperança que la situació anirà millorant i que, a poc a poc, es pugui anar recuperant la normalitat al centre, que és l’objectiu. "Espero que durant aquesta primavera/estiu puguem fer passets i puguem recuperar la normalitat d’abans de la pandèmia", ha conclòs Natàlia Castillo.

La qualitat de vida, per davant de tot

 
Comentaris

Destaquem