Cuina internacional en un entorn idíl·lic

L'establiment compta amb una extensa carta de plats de temporada, tapes per picar, menús i especialitats a la brasa

Cuina internacional en un marc incomparable. Aquesta és l'oferta del restaurant La Plaça. Ubicat en un edifici històric de la plaça d'Octavià l'establiment, que va obrir les seves portes ara fa cinc anys, compta amb una extensa carta de plats de temporada, tapes per picar, menús i especialitats a la brasa.


I és que La Plaça disposa tant de menús de migdia, com per a grups i els anomenats menús pica-pica, basats en una variada carta per a celebrar comunions, celebracions i altres esdeveniments de tarda. En aquest sentit, el restaurant disposa d'un variat menú pica-pica a preus ajustat i per gaudir a peu dret en una de les emblemàtiques sales de les quals disposa el lloc.


El restaurant compta amb sales interiors, una àmplia terrassa amb vista al Monestir i un pati interior per dinar, sopar o fer l'aperitiu amb una cuina moderna i ininterrompuda des de les 13 a les 24 hores i amb una carta d'estiu i hivern que destaca pels productes de temporada, suggeriments fora de carta i diverses propostes de postres i vins.

El pati interior d'aquest restaurant espcialitzat en tapes de plats de tot el món FOTO: Cedida
Més informació
 
Comentaris

Destaquem