La cultura agafa protagonisme en les principals activitats de la setmana a Sant Cugat

Les activitats culturals són les que més destaquen aquesta setmana a Sant Cugat

Comença una nova setmana a Sant Cugat i les activitats culturals són les que més destaquen aquests dies al municipi, entre elles, cinema, exposicions o conferències.

Dimarts 14 de gener

A les 18 h comença a Can Quitèria el punt de trobada dels cent anys del tapís a Sant Cugat. A partir de les 19 h i fins a les 20.15 h se celebra a l'Ateneu la sessió dedicada a Aida de Verdi dins del programa cercle d'Òpera entre copes. Ja a la nit, continua la mostra de films de dones Chez jolie coiffure a partir de les 19.30 h als Cinemes Sant Cugat i a les 20 h a la Biblioteca Gabriel Ferrater, la sessió de Parlem de... 'Cançó per tornar a casa'.

 

Dimecres 15 de gener

A les 18 h, a l'Arxiu Nacional de Catalunya s'ha organitzat la conferència "Viatge a un univers sorprenent". D'altra banda, a les 19 h també s'ha organitzat una xerrada al centre Social i Sanitari la Floresta sobre "com ens afecta el clima a les nostres cases".

Dijous 16 de gener

A partir de les 17 h, es projecta el film The Sisters Brothers als Cinemes Sant Cugat, dins dels cicles de cinema d'Autor. A les 18 h, a la Casa de Cultura es pot visitar l'exposició comentada dels originals de la revista Gausac.

 

A les 20 h, l'Ateneu acull el concert de Melodie Gimard Trio i a les 21 h com cada dijous, cicle de música al MUT amb Guillem Jubany & Josep M. Merseguer.

 
Comentaris

Destaquem