Cultura, cursos i tecnologia per amenitzar la setmana a Sant Cugat

Activitats per a tots els gustos per gaudir de la setmana a Sant Cugat

Comença una altra setmana d'hivern al municipi, i el fred no paralitza l'activitat a Sant Cugat. La tecnologia, els cursos i la cultura marquen l'agenda setmanal.

Dilluns 4 de febrer

El dilluns comença amb una activitat ideal per als amants de la tecnologia, amb el taller ExperimentAl, que en aquest cas tractarà sobre la música en el món digital, a la Biblioteca de Volpelleres. El dilluns també pot ser un bon dia per gaudir de la cultura al municipi, amb, per exemple, l'exposició "Llegir el volum: apropa't al món de l'escultura".

Dimarts 5 de febrer

El dimarts, de 10 h a 12:30 h, se celebra un seminari a l'Arxiu Nacional de Catalunya, sota el títol: "Més enllà de l'horitzó II: Illes del Pacífic Sud". Ja a la tarda, a les 18 h, un conferència òptima per als amants de la filosofia, a càrrec de Victoria Camps, catedràtica d'ètica. Pel que fa a la cultura, encara es pot visitar l'exposició fotogràfica "Fem un clic al Nadal', formada per les fotografies dels joves que han fet aquest taller organitzat per l'Ateneu.

Dimecres 6 de febrer

Per altra banda, a les 18 h, la Casa de Cultura acull un curs de formació per a cuidadors no professionals de persones amb malalties neurològiques. En l'àmbit de la cultura, hi ha Cinefòrum a l'Arxiu Nacional de Catalunya, amb la pel·lícula: "Ouaga Girls". D'altra banda, se celebra una xerrada sobre la història de la Floresta, en el marc del centenari del barri santcugatenc.

Dijous 7 de febrer

Per tancar les activitats entresetmanals, arriba una nova edició del taller 'Dibuixa amb model'. També se celebra l'obra de teatre "La importància de ser Frank", i per als amants de la música, una nova entrega del Cicle de música al MUT.

 

 
Comentaris

Destaquem