El Curs d'Estiu de la Unipau es focalitzarà en l'emergència climàtica

Les inscripcions pel Curs d'Estiu de la Universitat Internacional per la Pau ja estan obertes

La 26a edició del Curs d'Estiu de la Universitat Internacional per la Pau reflexionarà sobre l'emergència climàtica amb una mirada feminista, ecologista i antiracista. Una de les novetats és que deixa la seva ubicació tradicional del Centre Borja i se celebrarà a La Unió Santcugatenca, entre el 8 i el 14 de juliol. Les inscripcions ja estan obertes.

 

"Pretenem aprofundir en com afrontar els problemes més emergents i urgents que enfrontem com a societat, com és l’emergència climàtica i les conseqüències que se’n deriven, tan polítiques, econòmiques i socials. Volem reflexionar al voltant de la necessitat de fer-hi front des d’un altre paradigma, que posi en el centre les persones i la vida", explica la institució.

Com sempre, experts de tot el món sobre la matèria passaran per Sant Cugat per donar el seu punt de vista sobre la temàtica, oferint alternatives i mirades diverses del funcionament actual del món i de les societats. A més, serà la primera edició de la Unipau sense Arcadi Oliveres, el seu impulsor, que va morir a principis d'abril.

 
Comentaris

Destaquem