Descens del nombre de grups aïllats i del nombre de centres educatius afectats

Milloren les xifres relacionades amb la Covid-19 en la comunitat educativa de Sant Cugat

La comunitat educativa de Sant Cugat ha registrat un descens pel que fa a les xifres de la Covid-19, i és que el divendres, 23 d'octubre, hi ha un total de 17 grups confinats de 13 centres educatius diferents, la qual cosa representa una millora respecte a les xifres del dimecres, 21 d'octubre, quan els grups confinats eren 21 i els centres afectats 14. De fet, respecte al divendres passat, 16 d'octubre, el nombre de grups aïllats ha baixat considerablement, de 24 a 17.

Més info: Creix el nombre d'escoles amb grups aïllats per coronavirus

 

Menys persones afectades

Així, també hi ha menys persones (entre alumnes i personal docent) confinades. Si el dimecres, 22 d'octubre, n'eren un total de 493, aquest divendres en són 415. I si ho comparem amb fa just una setmana, el descens de persones confinades és de gairebé 200.

La xifra negativa, però, és la del nombre de positius per Covid-19 en els darrers 10 dies, que arriba a un total de 33, mentre que el dimecres se situava en 24.

Escoles amb grups aïllats

Les escoles amb grups confinats són: Pla i Farreras (3), Pi d'en Xandri (2), La Farga (2), Viaró (1), Leonardo Da Vinci (1), Liceu Politècnic (1), EA Sant Cugat (1), Escola Avenç (1), Escola la Floresta (1), Turó de Can Mates (1), Angeleta Ferrer (1), Institut Escola Catalunya (1), Escola Thau (1).

D'altra banda hi ha 18 centres educatius amb alguna persona confinada, tres més que divendres passat.

 
Comentaris

Destaquem