contingut promocionat

 

 

amat logo

 

Descobreix aquesta casa xalet d'estil neoclàssic!

El xalet té una arquitectura d'estil neoclàssic amb fantàstiques vistes i amb una cúpula elegant al jardí

Si estàs cercant una casa singular en un entorn tranquil i idíl·lic​, aquest és el xalet que complirà totes les teves expectatives. I no només pel seu interior, sinó per la seva arquitectura que és tot art! La casa d'estil neoclàssic de 301 m² i 615 m² de solar, està al costat de l'estació de FGC de Sant Cugat i està en venda amb Amat. El xalet està distribuït en tres plantes, i, a més, té una piscina d'aigua salina amb coberta automàtica i jardí.

A la planta baixa està la sala d'estar. FOTO: CEDIDA

La planta baixa, rep molta llum natural i és on se situa la sala d'estar. FOTO:CEDIDA 

 

 

A la planta baixa, l'espai més lluminós de la casa, podeu trobar una cuina office oberta al menjador, la sala d'estar, un lavabo i una habitació doble d'estil suite. A la primera planta se situa la suite principal amb vestidor i bany, 2 habitacions dobles, un bany complet independent. Destaquen també les golfes que es poden aprofitar com una habitació i des d'on es poden admirar unes magnífiques vistes.

 

Bany3

Aquest és un dels banys que té la torre. FOTO: CEDIDA 

 

Bany2

Un dels banys independents. FOTO: CEDIDA

En algunes parts del xalet es poden admirar els terres de mosaic. A més, la casa disposa d'una bodega i gran traster. Té una una glorieta per admirar unes fantàstiques vistes. El jardí disposa una gran cúpula per passar grans moments en un ambient elegant i clàssic, i juntament en la gran piscina.

 

Cuina2

La cuina és amplia i moderna. FOTO: CEDIDA


 

Deixa't enamorar amb aquesta torre neoclàssica visitant-la!

 
Comentaris

Destaquem