contingut promocionat

 

 

aproperties

 

Descobreix aquesta espectacular casa de Valldoreix

Una casa on predomina la llum natural gràcies als grans finestrals repartits per tot l'habitatge

A Valldoreix trobem aquesta espectacular casa repleta de llum, gràcies a les àmplies finestres que conformen la casa i que està a la venda a Aproperties. A la planta baixa de la casa trobem un gran saló amb sortida al jardí amb piscina. Després arribem a la cuina amb una illa i completament equipada; també disposa de sortida a la piscina. La casa compta amb diverses habitacions, una d'elles és una màster suite, molt amplia i plena de llum, a més disposa d'un vestidor i un bany complet amb una banyera de somni.

 

Una casa repleta de llum i luxe FOTO: Cedida

La zona exterior rep llum natural tot el dia FOTO: Cedida

 

4

Zones de relaxació a la vora de la piscina FOTO: Cedida

 

Si pugem a la planta superior, ens trobem amb dues habitacions amb accés a una terrassa i a un segon saló; a més de disposar d'un despatx totalment envidrat. L'habitatge també disposa d'un pàrquing per a tres cotxes i d'un gran traster convertit en vestidor, rebost i sala de màquines. 

 

7

La cuina està totalment equipada FOTO: Cedida

 

Però no, la casa no acaba aquí, també disposa d'un petit apartament amb un saló, una habitació doble amb bany; on convidats, fills o el personal poden gaudir de la seva vida independitzada del funcionament de la casa. 

1

L'entrada principal de la casa FOTO:Cedida

 

A la part exterior de la casa trobem un jardí que compta amb una piscina amb dutxa. Dins del mateix jardí se situa una altra zona amb diverses espècies de bedolls que formen un paisatge paradisíac i que aporten un sector més privat i allunyat a la piscina. A més, la casa disposa d'un servei d'aspiració centralitzat, calefacció per radiadors i possibilitat de posar una xemeneia. Disposa d'un sistema de recol·lecció d'aigües pluvials i plaques solars. 

 
 
Comentaris

Destaquem