contingut promocionat
logo visit sant cugat

Descobreix si has guanyat una entrada doble per descobrir el Monestir amb una visita única

A la visita, l'improvisació té un paper clau, ja què els visitants són els que decideixen què volen veure

Si vas participar en el sorteig d'unes entrades per fer una visita única al Monestir de Sant Cugat ja pots consultar si has estat un o una dels guanyadors. El TOT Sant Cugat i VisitSantCugat ha sortejat dues entrades per fer una visita improvisada a aquesta joia arquitectònica: l'improclaustre. El guanyadors han estat: Ana Colomina ArandaJaume Marimon, enhorabona!

A la visita, l'improvisació té un paper clau, ja què els visitants són els que decideixen què volen veure. Durant l'improclaustre, a més, els visitants escolliran els temes sobre els quals parlarà el guia i gràcies a unes regles bàsiques i l'atzar, gaudiran d'una visita una pels voltants dels capitells del Claustre.

 

Més visites al Monestir

I si no ets l'afortunat o l'afortunada, recorda que també pots fer la visita "Nit de Llegendes Nocturnes", tots els dissabtes fins al 7 de setembre; i "El Monestir més poderós del comtat de Barcelona", tots els dissabtes a les 10h.

A la primera activitat descobriràs la història, les llegendes i els éssers màgics que amaga el Monestir de Sant Cugat acompanyat d'un monjo benedictí i una llàntia en una atmosfera de misteri. A la segona, en canvi, podràs conèixer la història del Monestir més poderós del comtat de Barcelona, mentre visites l'església i puges al campanar per gaudir d'una panoràmica impressionant de Montserrat i Collserola.

 

monestir retoc web

 

 

 
Comentaris

Destaquem