contingut promocionat
JAB material sanitari L

 

Dota el teu establiment o servei d'un dispensador hidroalcohòlic sense contacte

Canvia l'ampolla de desinfectant per aquest dispensador amb pedal

Amb la nova normalitat ha arribat la utilització de gel hidroalcohòlic en tot moment, com per exemple en l'entrada i la sortida de botigues, supermercats, escoles o altres establiments públics i privats. Actualment la majoria fa servir ampolles amb dispensador manual, que pot facilitar un possible contacte. Però a JAB Material Sanitari, totes les botigues i serveis poden disposar del seu dispensador de columna i sense contacte, és a dir, mitjançant un pedal que disposarà la quantitat necessària a la mà. Aquesta columna està dotada amb una capacitat de 10 litres, que són un total de 8.000 dosis aproximadament.

Per adquirir aquesta columna tenim dues opcions, o bé un lloguer, que per un preu de 59 € al mes inclou 5 litres de gel hidroalcohòlic de primera qualitat (UNE 14476), manteniment, transport i garantia; o si ho prefereixes també pots comprar la columna i disposes d'un any de garantia que inclou: peces de recanvi o màquina de substitució i té un preu de promoció de 190€ més IVA durant aquest mes de setembre. 

JAB Material Sanitari s'ubica al Camí de Can Gatxet, 55 i té el telèfon: 695 21 49 85

Una columna moderna i adaptable a tots els espais

La columna està feta d'acer inoxidable, i està dotada d'unes rodes que facilitaran la seva mobilitat per l'establiment, a més, disposa d'un tancament amb clau per garantir la seguretat, i només funciona amb gel hidroalcohòlic, no amb gel.

Més sobre JAB Material Sanitari

Si busques un lloc de confiança i on els seus materials són de qualitat no dubtis en comprar a JAB Material Sanitari, treballem amb productes desinfectants de primeres marques nacionals i internacionals i totes testades i amb certificats. Trobaràs tot el que necessites, des de pantalles protectores, mascaretes reutilitzables, termometres, gel hidroalcohòlic, desinfectants, entre altres.

 
Comentaris

Destaquem