Detenen 5 membres d'un grup criminal que havia actuat a Sant Cugat

Als detinguts se'ls investiga per robatoris a Sant Cugat, Rubí, Sabadell, Sant Quirze del Vallès, Terrassa i Mataró

Els Mossos d'Esquadra han detingut 5 membres d'un grup criminal que havia actuat a Sant Cugat. Es tracta de cinc homes d’entre 63 i 23 anys, tots de  nacionalitat georgiana i veïns de Barcelona i Rubí com a presumptes autors de fins a 18 robatoris amb força en domicilis, receptació i delicte de pertinença a grup criminal.

Durant el mes de febrer es va afegir a la investigació membres de la Divisió d’Investigació Criminal que van confirmar l’àmplia mobilitat dels investigats i van constatar la seva participació en, com a mínim, divuit robatoris a les localitats de Sant Cugat, Rubí, Sabadell, Sant Quirze del Vallès, Terrassa i Mataró.

 

Fruit de les indagacions que els agents van dur a terme els dies posteriors, van identificar dotze membres d’aquest grup criminal organitzat amb diferents graus de participació, ja siguin com a autors materials dels robatoris o com a autors de delicte per receptació.

La investigació va constatar que havien venut joies sostretes per un valor que superava els 20.000 euros  

 

El dia 27 de febrer es van realitzar dues entrades i registres autoritzades pel Jutjat d’Instrucció 4 de Rubí a les localitats de Barcelona i Rubí que van permetre detenir cinc membres d’aquest grup criminal, recuperar una gran quantitat d’objectes que els incriminaven en els robatoris i en la venda posterior  i altres indicis que s’estan analitzant per comprovar la seva procedència.

La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.

El dia 29 de febrer, els arrestats van passar a disposició del jutjat de guàrdia de Rubí que va decretar ingrés a presó per 3 dels detinguts i llibertat amb càrrecs pels altres dos.

 
 
Comentaris

Destaquem