Detenen dos joves per intentar robar en una casa a Sant Cugat

La detenció per part dels Mossos va ser possible gràcies a la col·laboració ciutadana

Els Mossos d'Esquadra de Sant Cugat del Vallès van detenir la tarda del 13 de novembre dos homes de 27 i 18 anys, amb domicilis a Cerdanyola i Ripollet, com a presumptes autors d'un robatori amb força en grau de temptativa en un habitatge de Sant Cugat.

Un testimoni va alertar a través del 112, cap a les 13 hores, de com dos homes havien saltat a l'interior d'una casa del carrer de Joan Salvat Papasseit. També va explicar que poc després de veure'ls sortir saltant la tanca perimetral marxaven cap a la zona del Pont de can Vernet.

Amb aquestes dades i l'acurada descripció que va proporcionar el testimoni, diverses patrulles que es trobaven a la zona realitzant un dispositiu preventiu de robatoris a interior de domicilis es van adreçar cap al lloc dels fets. Pocs minuts després els agents van localitzar els dos homes al Pont de Can Vernet.

A l'escorcoll es va trobar un estri casolà consistent en una anella de ferro acabada en punxa, susceptible de ser utilitzat per forçar els bombins de les portes. Paral·lelament, una dotació policial es va desplaçar al domicili del carrer Joan Salvat Papasseit per fer comprovacions i van poder constatar que els lladres haurien desistit en l'intent, ja que dins es trobava la propietària de l'immoble.

Els dos homes van quedar detinguts com a autors d'un robatori amb força a domicili en grau de temptativa. El dia 14 van passar a disposició del Jutjat de Guàrdia de Rubí qui va decretar la seva llibertat amb càrrecs. No obstant això, un d'ells va ser traslladat a dependències de la Policia Nacional per motius referents a estrangeria.

Amb aquesta detenció ja són 36 les persones detingudes per robatoris amb força a domicili enguany a la demarcació de Sant Cugat del Vallès i que són fruit de l'operatiu policial preventiu que duen a terme coordinadament els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Sant Cugat.

 
Comentaris

Destaquem