Detingut un jove per intentar robar en un domicili de Sant Cugat

El van enxampar quan saltava la tanca d'una finca particular

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra de la comissaria de Sant Cugat del Vallès van detenir, el divendres, 16 de novembre, un jove de 21 anys, veí de Salt, per un robatori amb força en grau de temptativa en una casa del municipi.

Els fets van succeir de matinada, quan agents de la Policia Local de Sant Cugat, que realitzaven tasques de prevenció per evitar robatoris a domicilis, van identificar un jove que observava els accessos de diverses finques de la localitat. Un cop identificat i fet l'escorcoll del jove el van deixar marxar, ja que va explicar que buscava una casa en concret.

La Policia Local va informar els Mossos d'Esquadra d'aquesta identificació i, poca estona després, un testimoni va explicar als agents que un jove estava vigilant algunes finques de manera sospitosa. Una vegada al lloc, els Mossos van veure com l'home saltava una tanca d'una casa per accedir-hi.

Els agents van apropar-se en silenci i un d'ells va saltar la tanca. Un cop dins, va localitzar al jove que va intentar fugir sense aconseguir-ho. L'home va ser detingut per un robatori amb força en grau de temptativa. L'arrestat va passar a disposició judicial el mateix divendres 16, i va quedar en llibertat amb càrrecs.

Aquesta detenció s'emmarca dins de l'operatiu policial preventiu per evitar els robatoris a domicilis i que duen a terme coordinadament els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Sant Cugat.

 
Comentaris

Destaquem