contingut promocionat
Captura de pantalla 2018 12 07 a las 9.41.28

 

Dissenya i reforma casa teva al teu gust i sota les teves preferències

Els millors professionals de disseny i construcció et poden ajudar a aconseguir tot allò que sempre has somiat, amb la seva experiència i el teu estil, aconseguiràs fer-ho realitat.

KDCasa Estudi neix en 2004, on el disseny, l’execució i el producte són l’ànima de l’estudi i asseguren que els petits detalls són els que marquen la diferència. Situats molt prop del centre de Sant Cugat ofereixen una varietat de serveis com el disseny i projectes d’interiorisme, reformes parcials i/o completes, mobles de disseny propi i a mesura, i també en col·locació i restauració de parquet. En KDCasa Estudio no solament dissenyen, amb el seu personal i col·laboradors industrials estudien totes les fases de l’obra que volen executar i organitzen els detalls al complet, amb la finalitat que el seu client pugui entrar a viure al moment de donar-li les claus i pugui sentir-se còmode en la seva nova llar.

 

KDCASA BANNER 300X250

 

Per a això, s’encarreguen de proposar-li tot un ventall de possibilitats i l’assessoraran en cada pas de l’actuació, per aconseguir que cada espai és adequat a la funcionalitat que se li vulgui donar, tant si és una llar, una oficina, una botiga o un establiment d’hostaleria, li guiaran per aconseguir tot allò amb el que va somiar.

 

En KDCasa treballen junts per poder aconseguir tot el que ha volgut sempre.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem