El barri de Can Barata celebra la Festa Major

Aquest any s'ha fet un esforç per fer més atractiva la Festa Major de Can Barata per al públic jove i infantil

El barri de can Barata celebra la seva Festa Major aquest cap de setmana, del divendres 12 de juliol fins al diumenge 14, amb una desena d'activitats programades. Joaquín Medina, el president de l'Associació de Veïns del barri, explica que un dels objectius principals de la festa és "atraure el públic jove" i, per aquest motiu, "s'ha programat un torneig de ping-pong, un espectacle de pallassos i uns inflables d'aigua per als més petits i s'instal·la una atracció, el toro mecànic, per al públic juvenil".

Medina també afirma que "s'ha arribat a un acord entre l'Associació de Veïns del barri i l'Ajuntament per tal d'oferir aquestes activitats sense cap cost per al veïnat". De totes maneres, el pressupost per a la Festa Major s'extrau del pagament de la quota de soci per part de les persones que formen part de l'Associació de Veïns de Can Barata. Per això, el seu president espera "seguir mantenint la mateixa quantitat de socis que enguany". 

 

Amb aquesta festa major també es busca crear un "ambient de germanor" entre els veïns d'aquest barri, que té la seva entrada principal a la carretera que va de Rubí a Sant Quirze i està format per una seixantena de cases. La major part de les activitats que conformen el programa d'aquesta Festa Major tindran lloc a la pista esportiva que es troba al costat del local social del barri.

Activitats programades

Divendres 12

 

21 h - Sopar de germanor. Fa falta que cadascú porti els seus gots i coberts.

22 h - Bingo sense diners. L'Associació de Veïns donarà premis a la línia i al bingo.

Dissabte 13

9 h - 10 h - Xocolatada al Local social

10 h - 13 h - Inflables. Vine a divertir-te amb el toro mecànic, el tobogan d'aigua (portar banyador i tovallola), el Castell Boti-Boti i el Futbolí humà. També es faran partides de dòmino, de cartes i de ping-pong.
21 h - Sopar de l'associació amb amanides, graellada de carn, begudes i gelats per a tots

22 h - Animació infantil i pallassos

23 h - Música i ball a la pista esportiva


Diumenge 14

10 h - Xocolatada al Local social

10:30 h - Festa de l'escuma (portar banyador i tovallola)

Captura de pantalla 2019 07 12 a les 12.05.45

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem