El nou Agrupament Escolta de Valldoreix escalfa motors

Valldoreix un Agrupament escolta per a nens i nenes a partir dels sis anys

L’Agrupament Escolta de Valldoreix ja es prepara per començar la seva activitat. La nova entitat, situada a la plaça del Casal de Cultura, vol convertir-se en un referent pels infants i adolescents valldoreixencs. Aquest dissabte 28 de setembre hi ha una trobada a partir de les 16.30 al seu local amb les famílies i infants interessats en sumar-se al CAU, que ja compte amb sis monitors i monitores. Un dels objectius és atreure més monitors per tal de poder atendre més infants i adolescents. Tota la informació la trobareu al seu web.

 

El Cau de Valldoreix és una entitat sense ànim de lucre, que treballa en l’àmbit de l’educació en en el lleure, seguint el mètode escolta. Acull nens i joves de 6 a 18 anys, que estan sota la responsabilitats dels caps, que treballen de manera voluntària. Durant l’any s’organitzen activitats de tota mena com excursions, campanents i activitats de tarda.

 

Hi ha cinc branques: castors i llúdrigues (entre 6 i 8 anys), llops i daines (entre 8 i 11 anys),  ràngers i noies guia (entre 11 i 14 anys), pioners i caravel·les (entre 14 i 17 anys) i truc (a partir de 17 anys).

Més informació
 
 
Comentaris

Destaquem