contingut promocionat

 

cars barcelona

 

El teu nou Mercedes, molt més que un cotxe

A Cars Barcelona hi trobaràs el cotxe que millor s'adapti a les teves necessitats

Els cotxes Mercedes són vehicles pensats a millorar i facilitar la vida dels seus propietaris amb un estil sofisticat i de qualitat. La marca treballa des de 1967 per fer-se un lloc a la vida de les persones, i si estàs pensant a adquirir un cotxe nou, a Cars Barcelona, concessionari Mercedes, podràs trobar el teu nou company.

smart 300x250

A Cars Barcelona hi podràs trobar tota la gamma de cotxes Mercedes-Benz, entre la qual hi ha el nou EQC, el nou model elèctric de la marca. I és que els darrers models del fabricant són molt més respectuosos amb el medi ambient gràcies a les seves darreres innovacions tecnològiques. Utilitaris, totterrenys, monovolums són les opcions que hi podràs trobar.

Cars Barcelona, el teu concessionari Smart

A més, a les seves instal·lacions també hi podràs trobar els famosos Smart, cotxes petits ideals per moure's de forma ràpida i àgil per la ciutat. Un vehicle que s'adapta al ritme de vida frenètic que vivim.

1533112638882

Al concessionari, l'equip professional de Cars Barcelona, escoltarà les teves necessitats i t'assessorarà oferint-te aquelles opcions que millor s'adaptin al teu estil de vida i les teves necessitats personals i laborals. Truca al 93 590 21 90 per obtenir més informació.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem