contingut promocionat

 

LOGO SANT CUGAT COMERÇ

 

El trenet 'Sant Cugat Exprés' torna a la ciutat pel desembre

S'hi pot pujar comprant als comerços de la ciutat

Per cinquè any consecutiu, arriba als carrers de la ciutat el trenet 'Sant Cugat Exprés', una de les activitats més arrelades durant el Nadal. Com és habitual, el trenet arriba de la mà de l'Associació Sant Cugat Comerç, que el porta a la ciutat dins la campanya comercial de Nadal.

Entre l'1 de desembre i el 4 de gener de 2019, el trenet 'Sant Cugat Exprés' recorrerà els carrers de la ciutat entre les 11 h del matí fins a les 13.30 del migdia i de 17 h a 19.30 h de la nit.

b trenet


Durant aquests 35 dies de funcionament, el trenet recorrerà els carrers de Sant Cugat fent parada a la plaça d'Octavià. Els dijous, però, pararà a Puig i Cadafalch.

"El trenet és molt reclamat pels ciutadans de Sant Cugat"

Per poder accedir al tren, els ciutadans podran aconseguir tiquets de viatge comprant als comerços associats a Sant Cugat Comerç. Tal com diu el gerent de l'associació, Jesús Carballo, "és una activitat que serveis per a dinamitzar la compra dels comerços associats, ja que el trenet és molt reclamat pels ciutadans de Sant Cugat". Aquesta inciativa, que neix per impulsar el comerç local durant el Nadal, torna un any més establint-se com una tradició de la ciutat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem