Els 10 plans d'aquest cap de setmana de febrer a Sant Cugat

Per gaudir de les propostes més destacades en família

Arriba la recta final d'aquest mes de febrer amb activitats diverses per fer gaudir el públic d'estones innolbidables. Aquestes són algunes de les més destacades:

Dia 22 de febrer

El divendres hi ha l'activitat Diverdivendres, amb el taller cintes voladores, de 17 h a 18:30 h, al Xalet Negre. Per altra banda, a les 18 h, se celebra l'Espai Família amb una xerrada sobre "Educació i escoles", a l'edifici Ateneu. Pels amants de l'òpera, hi ha l'actuació "L'elisir d'amore" de Donizetti, a les 20:30 h al Teatre-Auditori.

Dia 23 de febrer

L'activitat de dissabte obre amb la Jornada de Petanca, que se celebra de 8 h a 14 h, al Club Petanca Sant Cugat Atlètic. Per altra banda,se celebra el Recorregut per l'entorn natural de Collserola, de 10 h a 13 h. A la mateixa hora, a l'edifici Ateneu, hi ha un taller de defensa personal. A més, a la tarda, de 17:30 h a 18:30 h, hi ha l'espectacle Darío Proximity amb "Un toc de màgia", al Cafè Auditori.

Dia 24 de febrer

El diumenge al matí, a les 11 h, hi ha l'activitat infantil VI VIU. Espai multisensorial per a famílies, a l'edifici ViLab Celler. De 16 h fins a les 19 h, se celebra el 12è Campionat Comarcal d'Atletisme "Jugant a l'Atletisme", Pavelló de Valldoreix. Per tancar el cap de setmana, al Teatre-Auditori, actuarà Antonio Orozco, entre les 19 h i les 20:30 h.

 
Comentaris

Destaquem