Els 12 plans més destacats de l'agenda del cap de setmana a Sant Cugat

Propostes de tota mena i per a tots els públics en aquest cap de setmana del mes de febrer

Arriba un nou cap de setmana a Sant Cugat carregat d'activitats per fer gaudir a la gent d'una bona estona. Aquestes són algunes de les més destacades:

Dia 15 de febrer

El divendres a la tarda, de 18 h fins a 19:30 h, hi ha una activitat pels més petits, amb el Diverdivendres. Cossos que fan coses, al Centre d'Art Maristany. A la mateixa hora, a l'edifici Ateneu, se celebra el cicle de xerrades de neurodivulgació: "Cànnabis, ús, abús i addicció", amb motiu del Dia Internacional de la Dona a la Ciència (11 de febrer). El divendres s'obre el Cicle La Pua en directe. Saltors Rock Band + Excellence, que se celebra al Casal Torreblanca fins el dissabte dia 16 de febrer.

Dia 16 de febrer

El matí de dissabte obre amb el taller de "Gimnàstica cerebral", des de les 10 h fins a les14 h, a la Casa de la Cultura. Tot seguit, se celebra la presentació del llibre "L'aventura de ser avis", que tindrà lloc al Pati de Llibres de 12 h a 13 h. A més, d'11:30 h a 14 h, hi ha la 2a Jornada d'Iniciació Poliesportiva, a la Zona Esportiva Municipal de la Guinardera. Per altra banda, durant tot el dissabte, des de les 10 h fins a les 17 h, se celebra la 3a Jornada de literatura infantil i juvenil (LIJ). "Un tomb pel món dels àlbums il·lustrats". Per acabar el dia, de 19 h a 22 h, hi ha el concert per celebrar els 20 anys de l'EMV al carrer de Miguel de Cervantes, de Rubí.

Dia 17 de febrer

El diumenge a les 12 h, hi ha una visita guiada pel Celler Modernista. Per altra banda, de 9:30 h fins a les 16 h, se celebra el Mercat de Brocanters a la zona de Mercantic. A la tarda, al complex esportiu Eurofitness, tindrà lloc el 20è Campionat Comarcal de Natació, de 17:30 h fins a les 20 h. Per concloure l'activitat del cap de setmana, hi ha el Concert. Albert Marquès Trio featuring Marc Miralta, de 21 h a 23 h, al Cafè Auditori.

 

 
Comentaris

Destaquem