Els horaris dels CAP de Sant Cugat durant l'agost

Els tres CAP de Sant Cugat obriran de dilluns a divendres (de 8 h a 15 h), i per a urgències caldrà anar al CAP Sant Cugat (de 15 h a 8 h del matí de l'endemà), cada dia de la setmana

Els tres Centres d'Atenció Primària de Sant Cugat (CAP Sant Cugat, CAP Turó de Can Mates i CAP Valldoreix) obriran els dies laborables de dilluns a divendres de 8 h a 15 h de l'1 d'agost al 6 de setembre. D'aquesta manera, per segon any consecutiu els tres CAP obriran per tal de donar resposta a la demanda ciutadana de més serveis mèdics bàsics durant el mes d'agost que hi havia hagut en anys anteriors.

 

Les urgències que sorgeixin fora d'aquests horaris seran ateses al CAP Sant Cugat, situat al carrer de la Mina, cada dia de 15 h de la tarda a 8 h del matí de l'endemà, també els caps de setmana

 

Pel que fa al Consultori de La Floresta, es mantindrà obert als matins de dilluns, dimecres i divendres de 9 h a 13 h i dimarts i dijous de 8 h a 13 h. D'altra banda, el Consultori de Les Planes romandrà tancat durant tot el mes d'agost. 

Qualsevol dubte, consulta o demanda d'informació sobre salut, malalties i serveis sanitaris serà atesa al telèfon 061 CatSalut Respon, que funciona les 24 hores del dia durant tot l'any. Cal recordar també que el telèfon d'emergències és el 112.

 
 
Comentaris

Destaquem